Aki nem hiszi, járjon utána! De jól vigyázz! A HBH legendás konyhája rabul ejt!

Hihetetlen HBH

Hihetetlen HBH

A sörivók KEDVENCE, és más sörök és sültek

2016. február 05. - hellotourist.hu

A HBH söröző, Eger első bajor sörháza, még a rendszerváltás előtti vendéglátó nagyvállalatok egyik bátor próbálkozásából született. Akkoriban még helyben főzték a sört a látványfőzdében. Ma már a kézműves sörök reneszánszát éljük, de a helyben készült nagy mennyiség helyett a változatosság került előtérbe a minőséggel párosítva. Egy ilyen helyen teljesen természetes, hogy megjelentek a sörhöz igazán illő sültek, sörkorcsolyák, férfias ételek.

Az egyik legnépszerűbb fogás a sörivók kedvence, amelyet az új tulajdonosok a korábban szokásos karaj helyett tarjából sou vide eljárással készítenek, hogy puhább, kellemesebb és egyenletesen kiváló minőségű legyen. Emellett népszerű választás a sörök mellé a csülök, amely igényel némi kapaszkodást, már csak a elfogyasztandó mennyiség miatt is. Lehet, hogy hamarosan kis házi bajnokságot is ki lehet írni, ki bírja elfogyasztani a ház legnagyobb fogását?

Ne felejtsük el a csudapofa marhapofát sem, amely különösen ízletes, zamatos volta miatt visszakövetelte magát az étlapra. A báránylapocka egészben, göngyölve sütve idényjellegű körettel kísérve klasszikus tétel, a BBQ pedig, amelyik negyed oldalasból készül, most kezdi igazán meghódítani az óhazát.

És mit keres a hamburger egy elegáns étterem menüjén? A választ következő bejegyzésünkben tálaljuk.

dsc_4510.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://hihetetlenhbh.blog.hu/api/trackback/id/tr778362202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása